Dřevostavby
Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...
30.3.2011 v 19:30 (Aktualizováno 30.3.2011 v 19:00 ) | forum | Komentářů: 47
Máte připomínky k našim stránkám, fórům, struktuře fór? Nebo nápady na vylepšení? Napište nám je, vaše názory nás zajímají.
| Fórum | Autor | Typ | Počet | Poslední |
|---|---|---|---|---|
| exteriérové schody | belbel | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
bydlíme v rodinném domě a budeme dělat na 1.patře penzionek. potřebuju schody venkem, ale ne celokovové....
|
||||
| pryskyrnik | olga.f | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobry den, koupili jsme vetsi zahradu ( cca 4000m2), na vetšine plochy roste pryskyrnik, jaj s nim...
|
||||
| Fotogalerie | Materidouska | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Vážená redakce, ve Fotogalerii - zahrady se už dlouho nic neděje. Je jaro, kolem spousta barev,...
|
||||
| PROČ ? ? ? | Miluše | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
PROČ psát na FORUM , když
vůbec neodpovídáte ? ? ?
|
||||
| Gabiony (návrh na článek) | karlos | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda náhodou nechystáte nějaký speciál/přílohu (popř. článek)...
|
||||
| Trávník | Jarka | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobrý den,letos poprvé se nám v prosinci objevil žlutý flek na okraji trávníku a postupně se...
|
||||
| Jaký radiátor ? | Pavel Dyma | veřejná | 3 | 6.3 v 8:03 |
|
Dobrý den. V příštím roce chystám rekonstrukci našeho bydlení. Místo okna chci prosklenou...
|
||||
| zahradní domek - schody | silenec | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
potřebuju poradit kam se obrátit na výrobu schodů - venkovních. viděl jsem hodně spíš schody...
|
||||
| arkýř versus rizalit. | ivan krahula | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Tyto pojmy se nejen v DaZ stále zaměňují.Přitom je to prosté,arkýř nemá základy. To co"zdobí"...
|
||||
| Identifikační číslo zahradnictví | Borůvka | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobrý den. Chtěl bych se Vás prosím zeptat na jednu věc. Nedávno jsem si koupil jablůňku. Známý...
|
||||