Dřevostavby
Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...
30.3.2011 v 15:30 (Aktualizováno 29.3.2011 v 0:00 ) | poradny | Komentářů: 7
Poradna elektroinstalace do 1000 V.
| Fórum | Autor | Typ | Počet | Poslední |
|---|---|---|---|---|
| Časté vypadávání pojistek | VandaGabi | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobrý den, často mi vypadávají pojistky, při vaření vody v konvici. Může být chyba v samotné...
|
||||
| adapter | honzad | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně adaptéru. Mám přístroj který napájím 5V/2A. Je...
|
||||
| Rychlovarná konvice vs. chránič | Petr | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobrý den,
koupili jsme novou rychl.konvici a asi po měsíci používání nám začal při vypnutí...
|
||||
| Vypadlé pojistky při vrtání | Mauri | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Vrtali jsme v kuchyni díru na menší hmožděnku, na konci nám vypadli pojistky, které šli znovu...
|
||||
| eletrická dečka | jiří mikulka | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
dobrý den,mám doma elektrickou dečku a vyskytl se mi doma škodlivý nepříjemný hmyz.poraďte...
|
||||
| Elektroinstalace bytu 1+1 | veřejná | Bez komentářů | 29.8.2011 v 13:06 | |
|
Dobrý den, předělávám kuchyň v panel. bytě. Jistič je 1 x 20 A, který se prý vymění na 1...
|
||||
| PROBLÉM s CS3-16 a proudovým chráničem | veřejná | Bez komentářů | 28.8.2011 v 18:06 | |
|
Dobrý den ,
mám dotaz na zapojení modulu CS3-16 (časového relé -do 16A) který je zapojen...
|
||||
| Kaskada plus Rada Backer 735 | veřejná | Bez komentářů | 25.7.2011 v 14:35 | |
|
Dobry den pane Ploci. Vlastnim prutokovy ohrivac vody Kaskada plus Rada Backer 735, ale asi pred mesicem...
|
||||
| připojení bezdr. zvonku | veřejná | Bez komentářů | 12.4.2011 v 17:49 | |
|
Prosím o radu.Protože je moje manželka silně nedoslýchavá a máme v činžovním domě síťový...
|
||||