Dřevostavby
Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...
30.3.2011 v 19:17 (Aktualizováno 30.3.2011 v 19:00 ) | forum | Komentářů: 11
Obýváky, pracovny, dětské pokoje a ostatní místnosti i jejich výbava - nábytek, vestavěné skříně a další. Co při jejich zařizování řešíte vy?
| Fórum | Autor | Typ | Počet | Poslední |
|---|---|---|---|---|
| oddělení domácí kanceláře | caro | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
mám celkem velký obývák a potřebuju vyčlenit část prostoru na malou kancelář. byt mám celkem...
|
||||
| Bytový designér | Martina Vepřková | veřejná | 1 | 11.4 v 15:04 |
|
Poradíte mi někdo šikovného bytového designéra z Mladé Bolelavi či okolí? Jde nám o obývací...
|
||||
| Bytový architekt / designér interiéru - jak začít? | fvmn | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Zdravím,
už dlouho mě láká představa bytového architekta / designéra interiéru.
Často...
|
||||
| Bytový architekt / designér interiéru - jak začít? | fvmn | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Zdravím,
už dlouho mě láká představa bytového architekta / designéra interiéru.
Často...
|
||||
| žaluzie | Kubík | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Chtěla bych pochválit firmu, která u mě byla dnes řešit žaluzie. Takový fajn přístup už jsem...
|
||||
| výmalba obývákové stěny | Elly | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Byla mi doporučena kombinace oranžové a šedé, ale nevím jak jednu velkou stěnu zkombinovat.
|
||||
| zamykání dveří | dominika12 | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
nevíte někdo, jestli je možné dát zamykání na takové ty pojízdné pouzdrové dveře?
|
||||
| barva dveri | alena | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobry den, vybiram dvere do podkrovi, kde jsou priznane tramy..prirodni barva smrk. Jaka barva, dekor...
|
||||
| rekonstrukce | snatky | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
chystám celkovou rekonstrukci rodinného domu. chtěli bychom s manželkou nové celodřevěné schodiště,...
|
||||
| Lepené podlahy x marmoleum | Nina F. | veřejná | 4 | 10.3 v 11:49 |
|
Dobrý den.
plánujeme s manželem novou podlahu a rozhodujeme se mezi lepenou plovoucí podlahou nebo...
|
||||