Kafe.cz Důmazahrada.cz Kuchyně.cz Prostři.cz Mojeastrologie.cz Překvapení.cz National-geographic.cz MarieClaire.cz více služeb
reklama

Dumazahrada.cz - Nejlepší adresa pro dům a zahradu Bydlení

Načítám informace o uživateli ...
Fórum → Interiéry - ostatní

Fórum: Interiéry - ostatní

Obýváky, pracovny, dětské pokoje a ostatní místnosti i jejich výbava - nábytek, vestavěné skříně a další. Co při jejich zařizování řešíte vy?

Fórum Autor Typ Počet Poslední
oddělení domácí kanceláře caro veřejná Bez komentářů Bez komentářů
mám celkem velký obývák a potřebuju vyčlenit část prostoru na malou kancelář. byt mám celkem...
Bytový designér Martina Vepřková veřejná 1 11.4 v 15:04
Poradíte mi někdo šikovného bytového designéra z Mladé Bolelavi či okolí? Jde nám o obývací...
Bytový architekt / designér interiéru - jak začít? fvmn veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Zdravím, už dlouho mě láká představa bytového architekta / designéra interiéru. Často...
Bytový architekt / designér interiéru - jak začít? fvmn veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Zdravím, už dlouho mě láká představa bytového architekta / designéra interiéru. Často...
žaluzie Kubík veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Chtěla bych pochválit firmu, která u mě byla dnes řešit žaluzie. Takový fajn přístup už jsem...
výmalba obývákové stěny Elly veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Byla mi doporučena kombinace oranžové a šedé, ale nevím jak jednu velkou stěnu zkombinovat.
zamykání dveří dominika12 veřejná Bez komentářů Bez komentářů
nevíte někdo, jestli je možné dát zamykání na takové ty pojízdné pouzdrové dveře?
barva dveri alena veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Dobry den, vybiram dvere do podkrovi, kde jsou priznane tramy..prirodni barva smrk. Jaka barva, dekor...
rekonstrukce snatky veřejná Bez komentářů Bez komentářů
chystám celkovou rekonstrukci rodinného domu. chtěli bychom s manželkou nové celodřevěné schodiště,...
Lepené podlahy x marmoleum Nina F. veřejná 4 10.3 v 11:49
Dobrý den. plánujeme s manželem novou podlahu a rozhodujeme se mezi lepenou plovoucí podlahou nebo...
Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:
Vložit nové téma
Anonym:  
Vaše jméno:
Nadpis:
Perex:
Váš perex fóra může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.
Opište kód z obrázku:
Kód je nečitelný, ukaž jiný
Opište kód

Přihlášeným uživatelům
se kód nezobrazuje.

Nejnovější komentáře

reklama

Speciály

Dřevostavby

Dřevostavby

Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...

Grilování

Grilování

Možná jste už začali, ale pokud ještě ne, jistě brzo začnete. Jde se grilovat - co si ...

reklama

Nejčtenější články

reklama