Kafe.cz Důmazahrada.cz Kuchyně.cz Prostři.cz Mojeastrologie.cz Překvapení.cz National-geographic.cz MarieClaire.cz více služeb
reklama

Dumazahrada.cz - Nejlepší adresa pro dům a zahradu Bydlení

Načítám informace o uživateli ...
Poradna → Názory čtenářů časopisu Dům a zahrada

Poradna: Názory čtenářů časopisu Dům a zahrada

Máte dotaz pro redakci? Chcete se podělit o dojmy z časopisu a webu s redaktory a dalšími uživateli? Máte nějaké nápady a návrhy, které byste uvítali v našem časopise? Tato poradna slouží pro komunikaci s redakcí DŮM&ZAHRADA..

Fórum Autor Typ Počet Poslední
oprava chalupy Kutil Tim veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Napiste mi vase zkusenosti s opravou
Střešní tašky Qwerty veřejná 2 10.4 v 14:30
Chceme opravovat střechu na chalupě a tak článek o taškách se moc hodil. Děkuju
Podnět k zamyšlení Benešová veřejná 2 10.4 v 14:28
Dobrý den, jsem dlouholetou čtenářkou časopisu Dům a zahrada. Vždy ho čtu se zájmem. Chválím...
Schodiste Janebova veřejná 2 16.2 v 13:43
Dobry den, v cisle 2/12 je na str. 6 fotka krasneho schodiste ve funkcionalisticke vile. Bylo by mozne...
Zámek Iveta veřejná 1 27.10.2011 v 18:09
Syn již několik let odebírá váš časopis. Celou dobu v něm hledám nějaký podnět pro přestvabu...
Téma pro článek veřejná 3 22.9.2011 v 13:53
Vážená redakce, po přečtení článku v časopise 9/2011 o dřevostavbách, který je sice zajímavý,...
HMYZ veřejná 2 28.5.2011 v 8:58
Dobrý den pane šéfredaktore, již mnoho let jsem pravidelnou čtenářkou časopisu Dům a zahrada....
Solární fotovoltické panely a požární bezpečnost veřejná 3 22.9.2011 v 14:07
Stal jsem se čerstvým předplatitelem Vašeho časopisu, v čísle 6 je článek Proč nevyužít...
č. 6/11 veřejná 2 25.5.2011 v 13:35
Hezký den do redakce, dnes jsme byli v 5 trafikách a časopis nikde (už) nemají. V jedné z nich...
povedené č. 5/11 veřejná 1 2.5.2011 v 15:26
Dobrý den, číslo 5/11 se Vám moc povedlo. Představili jste krásné nové moderní domy (kromě...
Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:
Vložit nové téma
Anonym:  
Vaše jméno:
Nadpis:
Perex:
Váš perex fóra může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.
Opište kód z obrázku:
Kód je nečitelný, ukaž jiný
Opište kód

Přihlášeným uživatelům
se kód nezobrazuje.

Nejnovější komentáře

reklama

Speciály

Dřevostavby

Dřevostavby

Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...

Grilování

Grilování

Možná jste už začali, ale pokud ještě ne, jistě brzo začnete. Jde se grilovat - co si ...

reklama

Nejčtenější články

reklama