Dřevostavby
Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...
30.3.2011 v 19:08 (Aktualizováno 30.3.2011 v 19:00 ) | forum | Komentářů: 8
Když se předělává starý na nový, zatepluje, bourá jádro... Co je potřeba si ohlídat? Jak postupovat? Podělte se o své zkušenosti
| Fórum | Autor | Typ | Počet | Poslední |
|---|---|---|---|---|
| rekonstrukce rozvodů | emilka | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobrý den,kupuji starý dům,musím začít novými rozvody vody,plynu,elektř.odpadů.Kolik zaplatím...
|
||||
| Plísen v bytě | Petra Vašková,petra.vaskova@seznam.cz | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobrý den,pronajala jsem si nově rekonstruovaný byt,ale budova ve které se byt nachází po rekonstrukci...
|
||||
| koupelna | helis2 | veřejná | 1 | 10.11.2011 v 19:21 |
|
při rekonstrukci koupelny uvažujeme o dveřích zajíždějících do zdi. Je to u koupelny dobré...
|
||||
| Rekonstrukce koupelny | MARY06 | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Chystáme se k obložení koupelny a položení dlažby. Máme ještě původní umakartové jádro,...
|
||||
| Výběr kotle a radiátorů | Jindřich | veřejná | 2 | 19.11.2011 v 15:27 |
|
Dobrý den. Zdědili jsme starší rodinný domek. Topilo se zde akumulačními kamny. Nejdříve chceme...
|
||||
| málo místa na schody | justyna | veřejná | 1 | 11.10.2011 v 10:21 |
|
v podkroví budeme dělat ložnice na spaní a budou tam muset být nové schody. schody budou vlastně...
|
||||
| nový kotel | veřejná | 1 | 10.10.2011 v 11:45 | |
|
máte někdo zkušenosti s výběrem velikosti kotle? jeden obhcod mi nabízí 30 kW, to mi přijde...
|
||||
| Rekonstrukce byt. jádra - Praha | veřejná | Bez komentářů | 9.8.2011 v 14:07 | |
|
Rozhodli jsme se pro rekonstrukci panelákového jádra. Na internetu jsem našla pár firem, ale nevím...
|
||||
| nové schodiště | veřejná | 1 | 27.6.2011 v 11:12 | |
|
budeme provádět celkovou rekonstrukci domu. nevíme se rady, jaký typ schodů zvolit. dispozičně...
|
||||
| Re: Super téma | veřejná | Bez komentářů | 15.6.2011 v 9:14 | |
|
Ahoj,
přímo s takovými dveřmi zkušenost nemáme, ale s plastovými ano.
Naši rodiče je mají...
|
||||