Kafe.cz Důmazahrada.cz Kuchyně.cz Prostři.cz Mojeastrologie.cz Překvapení.cz National-geographic.cz MarieClaire.cz více služeb
reklama

Dumazahrada.cz - Nejlepší adresa pro dům a zahradu Bydlení

Načítám informace o uživateli ...
Fórum → Rekonstrukce

Fórum: Rekonstrukce

Když se předělává starý na nový, zatepluje, bourá jádro... Co je potřeba si ohlídat? Jak postupovat? Podělte se o své zkušenosti

Fórum Autor Typ Počet Poslední
rekonstrukce rozvodů emilka veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Dobrý den,kupuji starý dům,musím začít novými rozvody vody,plynu,elektř.odpadů.Kolik zaplatím...
Plísen v bytě Petra Vašková,petra.vaskova@seznam.cz veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Dobrý den,pronajala jsem si nově rekonstruovaný byt,ale budova ve které se byt nachází po rekonstrukci...
koupelna helis2 veřejná 1 10.11.2011 v 19:21
při rekonstrukci koupelny uvažujeme o dveřích zajíždějících do zdi. Je to u koupelny dobré...
Rekonstrukce koupelny MARY06 veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Chystáme se k obložení koupelny a položení dlažby. Máme ještě původní umakartové jádro,...
Výběr kotle a radiátorů Jindřich veřejná 2 19.11.2011 v 15:27
Dobrý den. Zdědili jsme starší rodinný domek. Topilo se zde akumulačními kamny. Nejdříve chceme...
málo místa na schody justyna veřejná 1 11.10.2011 v 10:21
v podkroví budeme dělat ložnice na spaní a budou tam muset být nové schody. schody budou vlastně...
nový kotel veřejná 1 10.10.2011 v 11:45
máte někdo zkušenosti s výběrem velikosti kotle? jeden obhcod mi nabízí 30 kW, to mi přijde...
Rekonstrukce byt. jádra - Praha veřejná Bez komentářů 9.8.2011 v 14:07
Rozhodli jsme se pro rekonstrukci panelákového jádra. Na internetu jsem našla pár firem, ale nevím...
nové schodiště veřejná 1 27.6.2011 v 11:12
budeme provádět celkovou rekonstrukci domu. nevíme se rady, jaký typ schodů zvolit. dispozičně...
Re: Super téma veřejná Bez komentářů 15.6.2011 v 9:14
Ahoj, přímo s takovými dveřmi zkušenost nemáme, ale s plastovými ano. Naši rodiče je mají...
Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:
Vložit nové téma
Anonym:  
Vaše jméno:
Nadpis:
Perex:
Váš perex fóra může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.
Opište kód z obrázku:
Kód je nečitelný, ukaž jiný
Opište kód

Přihlášeným uživatelům
se kód nezobrazuje.

Nejnovější komentáře

reklama

Speciály

Dřevostavby

Dřevostavby

Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...

Grilování

Grilování

Možná jste už začali, ale pokud ještě ne, jistě brzo začnete. Jde se grilovat - co si ...

reklama

Nejčtenější články

reklama