Kafe.cz Důmazahrada.cz Kuchyně.cz Prostři.cz Mojeastrologie.cz Překvapení.cz National-geographic.cz MarieClaire.cz více služeb
reklama

Dumazahrada.cz - Nejlepší adresa pro dům a zahradu Bydlení

Načítám informace o uživateli ...
Fórum → Vše kolem bydlení

Fórum: Vše kolem bydlení

Diskuze na další témata týkající se bydlení.

Fórum Autor Typ Počet Poslední
kyslik naramek veřejná 1 7.2 v 10:52
Někde jsem zaslechl o možnosti dokysličení ložnice a bytu. Chtěl bych si taky dokysličit minimálně...
Matrace anonym veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Máte někdo zkušenosti s těmito stránkami http://www.nejlepsispani.cz/. Nevítejaké tam mají matrace?
točité schodiště na míru helis2 veřejná 1 3.1 v 12:26
chtěli bychom točité schodiště do horního patra staršího domu. Byl by to zřejmě atypický...
montáž zábradlí kocica veřejná Bez komentářů Bez komentářů
je možné si u nějaké firmy koupit zábradlí, které bych si smontoval doma sám? líbí se mi kombinace...
elektro u posuvných dveří premysla veřejná Bez komentářů Bez komentářů
někde jsem se dozvěděl, že posouvací dveře nemusí být posuvné jen po zdi, ale jde to nějak...
někde jsem se dozvěděl, že posouvací dveře nemusí být posuvné jen po zdi, ale jde to nějak...
Dřevěná okna veřejná 3 27.7.2011 v 8:36
Do našeho domku sháníme vhodná dřevěná okna a neradi bychom se spálili. Nemáte někho zkušenosti...
posuvky veřejná 1 7.6.2011 v 10:16
někde jsem se dozvěděla, že se dají použít , i v paneláku, posuvné dveře, které zajíždějí...
schody na půdu veřejná 1 13.5.2011 v 10:05
děláme nějaké změny na chalupě a potřebujeme stabilní vytahovací schody. jsme s manželkou...
Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:
Vložit nové téma
Anonym:  
Vaše jméno:
Nadpis:
Perex:
Váš perex fóra může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.
Opište kód z obrázku:
Kód je nečitelný, ukaž jiný
Opište kód

Přihlášeným uživatelům
se kód nezobrazuje.

Nejnovější komentáře

reklama

Speciály

Dřevostavby

Dřevostavby

Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...

Grilování

Grilování

Možná jste už začali, ale pokud ještě ne, jistě brzo začnete. Jde se grilovat - co si ...

reklama

Nejčtenější články

reklama