Dřevostavby
Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...
30.3.2011 v 19:27 (Aktualizováno 30.3.2011 v 19:00 ) | forum | Komentářů: 6
Diskuze na další témata týkající se bydlení.
| Fórum | Autor | Typ | Počet | Poslední |
|---|---|---|---|---|
| kyslik | naramek | veřejná | 1 | 7.2 v 10:52 |
|
Někde jsem zaslechl o možnosti dokysličení ložnice a bytu. Chtěl bych si taky dokysličit minimálně...
|
||||
| Matrace | anonym | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Máte někdo zkušenosti s těmito stránkami http://www.nejlepsispani.cz/. Nevítejaké tam mají matrace?
|
||||
| točité schodiště na míru | helis2 | veřejná | 1 | 3.1 v 12:26 |
|
chtěli bychom točité schodiště do horního patra staršího domu. Byl by to zřejmě atypický...
|
||||
| montáž zábradlí | kocica | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
je možné si u nějaké firmy koupit zábradlí, které bych si smontoval doma sám? líbí se mi kombinace...
|
||||
| elektro u posuvných dveří | premysla | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
někde jsem se dozvěděl, že posouvací dveře nemusí být posuvné jen po zdi, ale jde to nějak...
|
||||
| elektro u posuvných dveří | premysla | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
někde jsem se dozvěděl, že posouvací dveře nemusí být posuvné jen po zdi, ale jde to nějak...
|
||||
|
|
||||
| Dřevěná okna | veřejná | 3 | 27.7.2011 v 8:36 | |
|
Do našeho domku sháníme vhodná dřevěná okna a neradi bychom se spálili. Nemáte někho zkušenosti...
|
||||
| posuvky | veřejná | 1 | 7.6.2011 v 10:16 | |
|
někde jsem se dozvěděla, že se dají použít , i v paneláku, posuvné dveře, které zajíždějí...
|
||||
| schody na půdu | veřejná | 1 | 13.5.2011 v 10:05 | |
|
děláme nějaké změny na chalupě a potřebujeme stabilní vytahovací schody. jsme s manželkou...
|
||||