Kafe.cz Důmazahrada.cz Kuchyně.cz Prostři.cz Mojeastrologie.cz Překvapení.cz National-geographic.cz MarieClaire.cz více služeb
reklama

Dumazahrada.cz - Nejlepší adresa pro dům a zahradu Bydlení

Načítám informace o uživateli ...
Poradna → Zahradní architektka radí online

Poradna: Zahradní architektka radí online

Chystáte se vybudovat novou zahradu? Nebo ji již máte, ale rádi byste zrenovovali její zákoutí či některou část? Nechte si zdarma poradit od zahradní architektky.

Fórum Autor Typ Počet Poslední
Čo pestovať pod ihličnanmi Vierka veřejná 1 Úterý v 9:04
Máme dvor obrastený vysokými ihličnanmi, čo je síce pekné, ale spadnuté ihličie ktorému sa...
živý plot Vlaďka veřejná 1 Úterý v 9:49
Dobrý den,chtěla bych teď zjara vysázet živý plot.Měl by dorůst do výšky asi 1,2 m až 1,5...
Zahradní architektka radí Zdena veřejná 1 Úterý v 9:28
Prosím o radu. Máme dva vzrostlé okrasné keře, jeden asi polehavá thuje, druhý asi jalovec. Poslední...
Nová zahrada NALUCKY veřejná 1 Úterý v 13:42
Dobrý den, koupili jsme pozemek v nové zástavbě,finanční situace se zkomplikovala a se stavbou...
Mini chodníček v trávníku Bára veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Dobrý den, přestěhovali jsme se do pronajatého bytu s předzahrádkou. Východ z bytu je na vydlážděnou...
Mini chodníček v trávníku Bára veřejná 1 Úterý v 9:44
Dobrý den, přestěhovali jsme se do pronajatého bytu s předzahrádkou. Východ z bytu je na vydlážděnou...
strom Plodková veřejná 1 Úterý v 9:18
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu ohledně výsadby soliterního stromu na novou zahradu....
Co si může dovolit soused vysadit k plotu a co už ne J. Smutná veřejná 1 14.10.2011 v 11:25
Mám dotaz, u kterého si nejsem jistá, zda mi ho dokážete pomoci rozlousknout. Přesto se zeptám....
plošné tepelné čerpadlo Jaroslav Šimek veřejná 1 14.10.2011 v 11:29
Dobrý den,zajímalo by mě,do jaké míry ovlivňuje zemní vedení tepelného čerpadlo rostriny na...
Co si může dovolit soused vysadit k plotu a co už ne Petra O. veřejná Bez komentářů Bez komentářů
Mám dotaz, u kterého si nejsem jistá, zda mi ho dokážete pomoci rozlousknout. Přesto se zeptám....
Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:
Vložit nové téma
Anonym:  
Vaše jméno:
Nadpis:
Perex:
Váš perex fóra může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.
Opište kód z obrázku:
Kód je nečitelný, ukaž jiný
Opište kód

Přihlášeným uživatelům
se kód nezobrazuje.

Nejnovější komentáře

reklama

Speciály

Dřevostavby

Dřevostavby

Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...

Grilování

Grilování

Možná jste už začali, ale pokud ještě ne, jistě brzo začnete. Jde se grilovat - co si ...

reklama

Nejčtenější články

reklama