Dřevostavby
Sláva dřevostaveb se vrací. Rychlost výstavby je jednou z výhod tohoto typu staveb. Výhod ale mají dřevostavby ...
29.3.2011 v 22:56 (Aktualizováno 29.3.2011 v 0:00 ) | poradny | Komentářů: 22
Chystáte se vybudovat novou zahradu? Nebo ji již máte, ale rádi byste zrenovovali její zákoutí či některou část? Nechte si zdarma poradit od zahradní architektky.
| Fórum | Autor | Typ | Počet | Poslední |
|---|---|---|---|---|
| Čo pestovať pod ihličnanmi | Vierka | veřejná | 1 | Úterý v 9:04 |
|
Máme dvor obrastený vysokými ihličnanmi, čo je síce pekné, ale spadnuté ihličie ktorému sa...
|
||||
| živý plot | Vlaďka | veřejná | 1 | Úterý v 9:49 |
|
Dobrý den,chtěla bych teď zjara vysázet živý plot.Měl by dorůst do výšky asi 1,2 m až 1,5...
|
||||
| Zahradní architektka radí | Zdena | veřejná | 1 | Úterý v 9:28 |
|
Prosím o radu. Máme dva vzrostlé okrasné keře, jeden asi polehavá thuje, druhý asi jalovec. Poslední...
|
||||
| Nová zahrada | NALUCKY | veřejná | 1 | Úterý v 13:42 |
|
Dobrý den, koupili jsme pozemek v nové zástavbě,finanční situace se zkomplikovala a se stavbou...
|
||||
| Mini chodníček v trávníku | Bára | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Dobrý den,
přestěhovali jsme se do pronajatého bytu s předzahrádkou. Východ z bytu je na vydlážděnou...
|
||||
| Mini chodníček v trávníku | Bára | veřejná | 1 | Úterý v 9:44 |
|
Dobrý den,
přestěhovali jsme se do pronajatého bytu s předzahrádkou. Východ z bytu je na vydlážděnou...
|
||||
| strom | Plodková | veřejná | 1 | Úterý v 9:18 |
|
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu ohledně výsadby soliterního stromu na novou zahradu....
|
||||
| Co si může dovolit soused vysadit k plotu a co už ne | J. Smutná | veřejná | 1 | 14.10.2011 v 11:25 |
|
Mám dotaz, u kterého si nejsem jistá, zda mi ho dokážete pomoci rozlousknout. Přesto se zeptám....
|
||||
| plošné tepelné čerpadlo | Jaroslav Šimek | veřejná | 1 | 14.10.2011 v 11:29 |
|
Dobrý den,zajímalo by mě,do jaké míry ovlivňuje zemní vedení tepelného čerpadlo rostriny na...
|
||||
| Co si může dovolit soused vysadit k plotu a co už ne | Petra O. | veřejná | Bez komentářů | Bez komentářů |
|
Mám dotaz, u kterého si nejsem jistá, zda mi ho dokážete pomoci rozlousknout. Přesto se zeptám....
|
||||